Alpacashow

IMGL3344_SOp zondag 2 oktober 2016 wordt er voor de eerste maal in de Tuinmarkthallen in Boekel een Internationale Alpacashow georganiseerd. De alpaca is een kameelachtige en komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Een leuk evenement voor jong en oud met Boekelse gastvrijheid en Brabantse gezelligheid!
Tijdens de show worden de alpaca’s van de deelnemende alpacafokkers met elkaar vergeleken op lichaamsbouw en vooral wolkwaliteit. Ook vindt de prijsuitreiking plaats van de ingestuurde vachten.
Jurylid is Cathy Lloyd, zelf enthousiast alpacafokker en keurmeester van vele internationale shows.


Tussendoor is het ook leuk om langs de kraampjes te struinen, waar allerlei producten worden verkocht, zoals kleding en streekproducten. Er zijn nog kraampjes beschikbaar; voor informatie sponsoring@alpaca-benelux.com
De organisatoren van de show zien nog steeds een toenemende belangstelling voor de alpacafokkerij en willen via deze weg meer bekendheid geven aan dit bijzondere dier. Iedereen is uiteraard welkom op zondag 2 oktober in de Tuinmarkthallen Gemertseweg 9A, 5427 ET Boekel om dit mooie dier te aanschouwen.

De entree bedraagt € 3,-. De show begint om 10.00 uur met de beoordeling van de gekleurde dieren en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.alpaca-benelux.com