Stand huren

Graag verwelkomen wij particulieren en handelaren op onze markten. Juist de diversiteit van het particuliere en reguliere aanbod maakt van elke markt een afwisselend en origineel evenement. Dus heeft u te veel spullen op de zolder of in de schuur? Of wilt u misschien samen met vrienden of familie overbodige spullen, afdankertjes en curiosa aan de man brengen? Op onze gezellige markten vindt u snel een koper. Succes verzekerd! Wilt u deelnemen aan één van onze markten? Wij verhuren vijf soorten tafels:

  • Tafel A: 200cm x 100cm, 2 lagen: € 12,50
  • Tafel B: 300cm x 125cm  € 15,00
  • Tafel C: 300cm x 165cm: € 17,50
  • Grondplaats + Rek D: 265cm x 300cm grondplaats: € 20,00
    met wandstellingkast (300cm x 122cm, twee lagen)
  • Grondplaats + Rek E: 300cm x 400cm grondplaats: € 25,00
    met wandstellingkast (265cm x 122cm, vier lagen)

Particulieren kunnen zich hier aanmelden voor het huren van een kraam. De kosten voor het huren van een marktkraam dienen op de markt á contant te worden voldaan. Na reservering ontvangt u een bevestiging via e-mail met algemene informatie. Indien u direct na uw reservering geen e-mail ontvangt met de bevestiging, controleer dan uw spambox

 

LET OP: 

– het is niet mogelijk om een specifieke plek in de markthal te reserveren

– het is niet mogelijk om twee verschillende typen tafels naast elkaar te reserveren

– indien u naast een bekende wil staan, dient u 1 reservering te plaatsen met de benodigde tafels

– kledingrekken mogen niet bij de tafels geplaatst worden, voor kledingverkoop dient u een grondplaats te reserveren

– het is niet toegestaan om honden mee te nemen

 

Reserveren

Voor professionele handelaren gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op en om de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie voor standhouders

De Tuinmarkthallen Boekel zijn van 06:00 tot 08:30 geopend voor het opbouwen en inrichten van de marktkramen. Het is niet mogelijk om de auto, aanhanger of bestelbus in de hal uit te laden. Er staan karren klaar voor het transport naar binnen. In de Markthallen Boekel zijn onze medewerkers aanwezig om te assisteren. Voor zowel particulieren als handelaren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.