Algemene voorwaarden Tuinmarkthallen Boekel

Voorwaarden voor het huren van een tafel tijdens de vlooienmarkten

Als u gereserveerd heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met uw gegevens, gereserveerde tafel(s) of verkoopvloer en praktische informatie. Deze bevestiging is tevens uw bewijs van inschrijving, dus altijd meenemen naar de markt.

U mag op vlooienmarkten alleen gebruikte spullen verkopen. Uiteraard is de verkoop van tabakswaren, alcohol en illegale producten niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om etenswaren en drank te verkopen. Bij constatering van verkoop van bovenstaande producten wordt de toegang tot de markten geweigerd.

Bezoeker en standhouders dienen te allen tijde de aanwijzingen van (de medewerkers van) Tuinmarkthallen Boekel op te volgen.

Tuinmarkthallen Boekel is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van goederen welke door standhouders worden meegebracht.

Standhouders dienen na afloop van de markten alle overgebleven goederen mee te nemen. Tuinmarkthallen Boekel is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor goederen die door standhouders bewust of onbewust zijn achtergelaten.

Het opbouwen van de markten vindt plaats tussen 06:30 en 08:30. Vanaf 16:00 kunnen standhouders gaan afbreken. Gelet op de (veiligheid van) bezoekers is eerder dan 16:00 afbreken niet toegestaan. Standhouders die desondanks toch eerder afbreken worden uitgesloten voor drie volgende markten.

Heeft u vragen over deze voorwaarden? Neem dan contact op via info@tuinmarkthallen.nl

0