Groenmoes 2020
 
Groenmoes 2020
 
De Groenmoesmarkt, 7+8 maart 2020

Beste  ,

De kaartverkoop gaat binnenkort van start!

De Groenmoesmarkt is een totaalmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel. 90 specialisten uit Nederland en Vlaanderen komen hier bij elkaar. Het woord ‘totaalmarkt’  heeft betrekking op de breedte van het aanbod dat tuinoverstijgend is (ook eetbare, in het wild voorkomende planten) maar behalve commercieel, ook zeer informatief is. Hier kun je je kennis verrijken op gebieden als biologisch moestuinieren, biodiversiteit, stads- en buurttuinieren en  praktische, op een aanschouwelijke wijze gebrachte voorbeelden van groenteteelt zien.

De Groenmoesmarkt is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en zal daardoor veel mensen aanspreken die actief zijn op tuin- en natuurgebied. Het is dan ook niet alleen een verkoopmarkt maar je vindt er ook informatie over het zelf gezond bezig zijn, over gezonde voeding, het versterken van natuurwaarden en de terugkeer naar eerlijk en historisch zaadgoed.

De groenmoesmarkt wil een ontmoetingspunt zijn om kennis en plezier te delen voor hen die op een gezonde manier met eerlijk voedsel bezig willen zijn.

 
 

Vanaf 30 januari 2020 kunt u kaarten kopen op de website

 
 

Met vriendelijke groet,

Team Tuinmarkthallen
De gezelligste markten van Brabant!