Update seizoen 2020-2021
 
_dsc0102
 
Seizoen 2020 - 2021

Beste  ,

Vanwege de coronacrisis hebben wij helaas moeten besluiten om alle evenementen voor het komende seizoen te schrappen. De gezondheid van onze bezoekers, standhouders en medewerkers staat voorop en we volgen de kabinetsmaatregelen en richtlijnen van het RIVM. De impact van deze maatregelen en richtlijnen op het organiseren van events met vele bezoekers is groot, zoals u begrijpt.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de beperkingen voor het organiseren van events met grote aantallen bezoekers en standhouders te groot zijn en dat we er niet voor kunnen zorgen dat onze evenementen succesvol zullen zijn.

Dit betekent concreet dat de vlooienmarkten, het Classic Bikes Event, de Alpaca Shows en Groenmoes geen doorgang zullen vinden in het komende seizoen.

Wij hopen het volgende seizoen weer alle evenementen te kunnen organiseren. Wij houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

De Tuinmarkthallen zullen vanaf 26 september tot eind december geopend zijn voor onze Speciale Outlet, waar u alles kunt vinden met betrekking tot lifestyle in en om het huis. De Speciale Outlet is elke week van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:30 tot 17:30, u bent natuurlijk van harte welkom.

 
 

Met vriendelijke groet,

Team Tuinmarkthallen
De gezelligste markten van Brabant!